Herunder kan du se lidt interiør billeder fra min salon

Alle mine produkter er uden parfume og parabener

GLYNT-formlerne stammer fra forskning og udvikling i Schweiz. Serien blev udviklet til frisører. Derfor er GLYNT hårplejeprodukterne meget innovative. Når de kan leve op til de høje krav, som førende frisører stiller til dem, opfylder de også de højeste krav fra kunderne i salonen.

De botaniske ingredienser, som udgør basis i GLYNT-formlerne, produceres forskellige steder i verden: Koldtpresset jojoba-olie stammer fra Mexico, fra Hawaii kommer den ekstraordinært plejende kendi-olie. Ekstrakten af Ginkgo biloba-træets blade kommer fra Asien. Fra det australske kontinent får vi meget næringsrige frugt- og bærekstrakter, og fra Indien stammer den særligt hårstyrkende sukkerekstrakt af Cassia-planten.

Andrew Dale, grundlægger og direktør af UNITE Haircare, skabte dette brand som en løsning på, hvad der manglede i branchen – en serie af produkter, som virkelig bakker op om frisøren.

I hans verdenskendte salon på Rodeo Drive i Beverly Hills var hans kunder blandt andet Sting, Faye Dunaway, Carol Burnett, Rue McClanahan, Elvira og Vanessa Redgrave. Derudover underviste Dale både på Sassoon’s “Artistic Team” og på Santa Monica Akademiet. Gennem hans karriere har Dale arbejdet med adskellige professionelle produktmærker, i mange forskellige sammenhænge.

UNITE er skabt af en frisør, til frisører.

Følg mig på Facebook

1 year ago

10 år idag??
10%resten af Maj for dem der nævner de har set mit opslag ?

« 1 of 6 »

Skriv en besked til mig